The Crockpot has arrived…

Morphy richards Slow Cooker 6,5Liter

Morphy richards Slow Cooker 6,5Liter

Endelig, den lykkelige ejer af en crockpot, nu klar til at afhængiggøre resten af venneskredsen, Vesterbro og ikke mindst danmark.

Det er desværre ikke muligt at opdrive en crockpot herhjemme i danmark, så hurra for Amazon.

Jeg lyver lidt for min er faktisk ikke en crockpot af mærke, men som så meget andet fra “the states” har crockpot formået at brande sig så godt at alle mærker går lidt under navnet crockpot. (Ligesom det hedder Kodak moment..)

Men det er en slow coker af mærket morphy richards. Har ingen erfaringer at dele endnu, så når den er prøvet af skal jeg gerne give input om denne er det rigtige køb…

So far, en glad already addicted Crockpot owner byder velkommen.

**** Opdate Feb 2016****

Det er muligt at købe slow cookers i DK efterhånden så man er ikke tvunget til net handel. Jeg har haft min siden Juli 2013, det nærmer sig 3 år. Jeg gav omkring 250-300kr inkl. levering, og den har virket upåklageligt.

Minus: Skulle skifte stik til DK stik
Plus: Meget billigere end i DK

Mit bedste råd til valg af Slow Cooker: Størrelsen: 6.5 l er at anbefale
Der er altså nogle udskæringer der ikke kan komme ned i de små, og når nu den alligevel er i gang, så kan man jo lige så godt lave en ordentlig portion.

 

Advertisement

8 thoughts on “The Crockpot has arrived…

  1. Hej Anne. Det har jeg slet ikke set at de har. det var da dejligt hvis dette vidunder kunne gøre gavn i flere danske køkkener. Kan godt forstå dit dilemma om størrelsen. Tror dog stadig jeg ville gå efter den store, og så lave mad til fryseren. Mange af de kødklumper eller stege der ligger i køledisken er i hvert fald så store at de ville have svært ved at være i en lille tror jeg. Og hvad når du får gæster..?? God fornøjelse med den når du får valgt.

  2. Tak for det Trine. Og Køkkenfe, øv hvorfor tænkte jeg ikke på det. det er et fint navn og det er et perfect nickname. Spændt på hvilke opskrifter du vælger. God leg.

  3. Jeg har længe ønsket mig en crockpot men bøvlet med udenlandske stik og behov for omformere har holdt mig tilbage – MEN!!!! Nu har de Crockpot hos ELgiganten – en lille på 3,5 liter og en stor på 5,7, så nu skal der handles. Som single hælder jeg til den lille, men jeg må lige se dem an – desuden er det kun den store der har en timer. Så det var perfekt timing at jeg fandt din blog (via din kommentar på Madbandittens blog)

  4. Wow sikke en fantastisk blog du har, jeg har også selv været et smut forbi amazon uk for at anskaffe mig en lille køkkenfe (ja det er crocken dåbt her hjemme) jeg har ikke fået brugt den til så meget endnu, men har allerede store planer for den 😉 det eneste minus jeg faktisk har haft var at den selvfølgelig ankom med britiske stik, det havde dumme lille mig jo ikke lige tænkt over. Men nu har jeg skaffet mig en adapter til danske stik så nu skal der virkelig leges :)…. og mon ikke jeg også skulle afprøve en enkelt eller to af dine opskifter også

  5. Er glad for at andre deler slowcooker interessen. Det lyder til du allerede har haft godt gang i potten. Fortsat god fornøjelse, og kom gerne fortsat med input, kommentarer og ideer. Tak.

  6. Hyggeligt med en blog om langsomkogeren. Har fået en (også fra Amazon) for nogle dage siden og eri fuld gang med at afprøve dens muligheder. Har foreløbig lavet en kyllingkorma, en tomat-linsesuppe, en gammeldags oksesteg og en svampesuppe – det er alt sammen lykkedes ganske fint. Det vil være fint at dele erfaringer.
    Kjeld

  7. Tillykke med crockpotten og med bloggen. Glæder mig over at du vil dele dine opskrifter her, da jeg netop har bestilt en crockpot!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s