Crockpottens Jumfrurejse…

Crockpot opskrifter

Roastbeef

Jeg fandt en cheap Roastbeef i Superbrugsen da den skulle bruges dagen efter indkøb. Fair nok, den var vel stadig god nok. Og så var det heller ikke jeg formue jeg smed på gulvet hvis den ikke blev vellykket.

Jeg brunede den af i smør hvorefter jeg smed den glad i potten, sammen med en masse guf jeg havde i køleskabet.

(Kartofler, Blomkål, Hvidløg, Løg, ½æble, ½pærer, ½fersken,  et par peberfrugter, 500ml Oksefond, salt og peber)

Lod den stå på LOW i 8 timer hvorefter jeg tog en noget Dry Roastbeef op af potten. Væden der var ved smagte fantastisk, så der tog jeg noget fra og lavede en god flødesovs. Resten frøs jeg ned, det må kunne bruges en anden dag. Men stegen var rimelig tør, men smagte godt hvis den blev vædet godt med flødesovsen.

Roastbeef skal der eksperimenteres noget mere med, den må kunne blive både mør OG saftig. Tillgengæld smagte den himmelsk dagen efter hvor jeg ristede resterne af på panden og lavede mig en frokost sandwich på grønsags brød.

Crockpot opskrifter

Luksus Schawarma Sandwich på Grønsagdsfladbrød

Opskriften på Grønsagdsfladbrød finder du I Madbanditten.dk s Bog

http://www.madbanditten.dk/min-bog-2/

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s