Pusheren har været retur til Indien…

Jeg har boet 2,5 år i Indien, 10-12 år tilbage.  Jeg har haft en Camping Plads og en restaurant i Goa. Så som I nok kan tænke jer, elsker jeg indisk mad, men er også meget skeptisk når jeg spiser det i Danmark. Der er langt imellem de gode indiske spisesteder, hvis du spørg mig.

Favoritten er Al-Diwan på Vesterbrogade. Jeg har boet på Vesterbro og gået uden om denne restaurant i årevis, ren og skær fordi den, i mine øjne, lå på “turistgaden”, jeg syntes altid den så tom ud og  jeg kunne faktisk ikke forestille mig at en Indisk restaurant på den adresse kunne levere. En smule fordomsfuld, I know.

Men så mødte en rar Inder, bosat i København der fortalte mig hemmeligheden. I følge ham, var restauranten ofte tom fordi de levede af selskaber. Alle Indere han kendte bestilte buffet derfra til deres fester og bryllupper mm… Derudover var det den eneste Indiske restaurant i København han ville hente mad fra. Jeg prøvede den selvfølgelig efter den anbefaling, og jeg anbefaler den hermed videre.

Jeg var retur i Indien her i Februar for at deltage i nogle gode venners bryllup. Fest på stranden i Goa, med en god håndfuld venner og et lykkeligt brudepar. Bedre bliver det ikke. Det var en fantastisk tur. Blandt andet var vi på nat marked. Noget jeg hadede da jeg boede der, men nu syntes jeg tiden fløj afsted. Jeg fik muligheden for at genopleve dufte, Maden, boderne, handlerne og ikke mindst trafikproppen bare for at komme dertil… Uhh jeg kan nu godt savne det en gang imellem.

Jeg brugte flest penge på Krydderier. De duftede helt vildt. Især den grønne på billedet forelskede jeg mig meget i. Det var noget med noget kokos, Chili, Hvidløg og en masse andet. Jeg ville ønske jeg kunne genskabe duftene her på hjemmesiden.

Det første jeg dog brugte min krydderier til, blev dog i comfort Zone kategorien: Tandori Chicken Tikka, dog uden en rigtig Tandori ovn, men i stedet i min ven Morphy. Så det bliver mit næste indlæg om. I mens lidt stemnings billeder fra Indien…

dav

 

sdr

dav

På denne grund havde jeg 14 telte og en restaurant. Nu er der desværre ikke noget. Så den står bare hen… Det skær lidt i hjertet når man selv lagde så meget arbejde i det dengang.

 

sdr

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s