Cinnamon/Apple Pulled Pork

Først må jeg undskylde at der har været lidt stille på bloggen, men sydens sol kaldte på mig og familien, der skulle lige lades op af D vitamin inden vinteren rigtig sætter ind. Men nu er jeg fyldt op og glæder mig til at gå vinteren i møde, med oprejst pande hånd i hånd med min trofaste følgesvend, The crockpot…

Denne gang eksperimenterede jeg lidt da jeg savnede et alternativ til bbq Pulledpork. Så det blev en lettere version med Kanel og æble.

Jeg hverken stegte af eller brunede noget,  Jeg skar dog et par riller i nakkefiletten og fyldte med tynde æblebåde. Resten af æblerne lagde oven på, og ved siden af. Det hele kom i fra morgenstunden og så passede det sig i 10 timer på Low.

2 Kg Nakkefilet
2 æbler
Honning (Trykkede bare, men der var nok 1-2 spsk i)
2 Skalotteløg
3 fed hvidløg
Kanel (3 tsk ca)
Salt og peber…
2 dl appelsin juice og 1 tsk Æblecider eddieke.

Det er meget mindre væde end jeg plejer, men den var dejlig saftig. Troede ellers det skulle være dækket halvt, men må lave lidt mere research på det område.

Desværre glemte jeg at tage billeder inden, og plukket pulled pork er bare lidt brunt i brunt.

Apple Cinnamon Pulled Pork

Apple Cinnamon Pulled Pork

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s