Can it Crock Pot?

En ny kategori er født. Can it Crock pot?

Crockpot opskrifter

Opskrifter der ikke er lavet til Slowcooking, vil jeg prøve at lave om. De fleste Crockpot/Slowcooking opskrifter jeg kan finde, er på nettet og de er på engelsk/Amerikansk. Jeg synes der bruges for mange præ-fabrikerede produkter i de amerikanske opskrifter, så derfor vil jeg afprøve nogle danske opskrifter i Morphy… (Red: Min Slowcooker hedder Morphy Richards, fremover vil den gå under navnet Morphy)

Den første er afprøvet, opskrift og erfaring deles snart.

Advertisement

4 thoughts on “Can it Crock Pot?

  1. Tusind tak for dine skønne opskrifter 🙂 Crock pot er en skøn opfindelse når man arbejder 8-16.

  2. Hej Kaja. Det var så lidt, dejligt at du finder inspiration på min blog. Morphy er 6,5l. Så nogle af opskrifterne skal du måske reducere kødet eller væden efter hvad der kan være i din slow cooker. Men tag ikke de mål jeg skriver ilde op, det er ofte bare hvad jeg finder på køl og i skuffer og skabe. Sig endelig til hvis du får flere spørgsmål når den ankommer. Og tillykke med den.

  3. Tak for alle dine dejlige opskrifter 🙂 Et lille opklarende spørgsmål- hvor stor er Morphy? Har nemlig bestilt en Sloow Cooker på 4,7 L, og nogle opskrifter skal man jo lige tage højde for størrelsen på gryden. På forhånd tak og bliv endelig ved med at opdatere 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s