Sesam kylling med Squash Pasta

Crockpot opskrifter

Kylling klar til marinering.

Nogle gange er det lidt mærkeligt at stå og snitte løg og rense kød kl 8 om morgenen, lige efter morgenmad indtagelse. Men det lønner sig bare så meget i sidste ende. I dag stod den på Sesam Kylling med squash pasta, og vi kunne spise kl. 18.

Kylling skal jo ikke have så længe, men jeg havde tiden i morges, så jeg blandede tingene sammen og stillede keramik potten på køl, så kødet kunne stå og trække i marinaden.

Denne opskrift var perfekt til 2 personer.

4 Kyllinge overlår (Foretrækker lår, da jeg synes kødet bliver bedre, mere saftigt. Vil man slippe for lidt plukkearbejde kan man sagtens bruge bryst)
Salt and peber drysses på kyllingen
1 rødløg hakkes og tilsættes sammen med 2 fed hvidløg der er skåret/presset

Følgende blandede jeg i en skål ved siden af før jeg hældte det over kyllingen:

3 spsk. Kokos palme sukker
1 dl hjemmelavet ketchup (Du kan selvfølgelig bruge Heinz, men så er det ikke længere helt LCHF)
1½ dl Soya (TIP: Man kan købe Glutenfri soya I Rema1000 for en 10ér)
2 spsk. oliven olie
½ tsk. hjemmelavet shawarma chili
½ liter grønsags fond (Ville hellere have brugt kyllingefond men havde ikke mere i fryseren)
1½ tsk. paprika
1 tsk cayenne peber
1 lille dåse Tomat Pure

Dette hældte jeg som sagt over kyllingen da jeg havde rørt det sammen og stillede det på køl 3½ time. (Har man ikke tid til marinering, tror jeg ikke der er den store foreskel i smagen, så kan du bare sætte det over med et samme)

kl. 12 (efter 3½ time) tog jeg gryden direkte fra Køleskabet og satte ned i Basen og tændte på LOW. Her stod den og hyggede sig i 6 timer.
Da vi skulle spise, tog Jeg tog kyllingen op og plukkede den. Vendte den med lidt af væden fra gryden og dryssede så med Sesam, Cashew nødder (Havde dem jo på lager fra sidste gang hvor jeg glemte dem, se tidligere blog indlæg Kyllinge suppen) og lidt frisk Chili.

Jeg serverede squash Pasta til. Og det smagte dejligt.

Crockpot opskrifter

Sesam kylling med Squash Pasta

(Resten af væden siede jeg og stillede den på køl, for så i morgen at fjerne fedtet og derefter fryse resten. Så er der fond til næste gang, eller til en god sovs eller suppe en anden dag)

Advertisement

2 thoughts on “Sesam kylling med Squash Pasta

  1. Elsker allerede din blog, så bliv ved for min skyld:-) Bare en skam at man sidder og bliver sulten her klokken lidt i sengetid, fordi det hele lyder lækkert. Nu er vi hjemme fra ferie og jeg må snart få prøvet kræfter med min!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s