Pulled Pork i BBQ

Crockpot opskrifter

Pulled Pork med BBQ fra fri fantasi…

Som alle andre i disse dage skulle vi da også forsøge os med Pulled Pork herhjemme. Det er jo helt vildt som det koncept har spredt sig hurtigt. Selv min mor og far i provinsen spiser Pulled Pork..

Jeg har selv fået det et par gange nu, og der har været stor forskel synes jeg. Har en gang før selv lavet det i ovnen og den blev helt vild god. Dengang serverede jeg hjemmebagte burgerboller og Coleslaw til, vi havde gæster og der blev spist godt til.

Denne gang skulle den jo selvfølgelig laves i Crockpotten, og så serverede jeg i stedet Oopsies efter http://www.Madbanditten.dk opskrift, og salat til.

Jeg brugte følgende, og det hele blev bare hældt sammen, ikke noget der blev stegt af eller brunet. Bom, det er nemt!

2,5 kg Svin, det kan betale sig at købe dem der IKKE er marineret på forhånd, så kan du finde ½kg priser til under 20kr, og så ved du også præcis hvad du selv tilsætter, det kan jeg godt lide.

Jeg lavede en 5 små lommer med en kniv ind i stegen hvor jeg gemte et fed hvidløg i hver lomme…

BBQ“:  Blev altså bare hvad jeg havde i skuffer og skabe, så brug hvad du har, det er ikke helt så vigtigt om det er 1 eller 1½ dl… Bare kødet er næsten dækket af væske og smovs.

1 ds Flåede tomater
1 lille ds tomat pure
2 spsk Soya
1 spsk HP sovs
1 Spk paprika
1 tsk Cayenne peber
Salt
1-1½ Rødløg i halv ringe

Lidt dryp fra sidste gang jeg lavede Pulled pork i ovnen. (Og der var sukker i) og så ½ l svinefond.

Crockpot opskrifter

Pulled pork med Oopsies

Jeg gav den 8 Timer på low, prikkede lidt i den og skruede så op og gav den 3 timer på High

Derefter tog jeg kødet op, som smuldrede og var så lækker mørkt og saftigt at det var svært at holde fingrene fra det, op i et fad og plukkede det. Her vendte jeg det med lidt mere af det dryp fra sidste gang (Ovndryp).

"Fond" fra BBQ Pulled Pork

“Fond” fra BBQ Pulled Pork

Havde jeg ikke haft det havde jeg brugt det jeg havde i Crockpotten. Men det siede jeg i stedet, og gemte i plastik bøtter på frys til næste gang, så er man jo allerede godt igang og kan spare fonden væk næste gang og i stedet bruge det guf der var tilbage.

(Fond Tip: Hæld den lune fond i en skål og lad den står natten over i køleskabet, så er fedtet størknet på toppen og lige til at fjerne. Så er det kun guf der er tilbage, som kan bruges til sovs, gryderetter, suppe eller lign… )

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s